Het energiebeheer op uw verschillende locaties optimaliseren

Het energieverbruik op uw sites beheren. Overbodige investeringen met het oog op een verhoging van het beschikbare vermogen vermijden dankzij smart charging solutions. Hernieuwbare energie integreren. Toegang bieden tot een monitoringsysteem om het energiebeheer volgens uw behoeften te visualiseren en configureren… Mobilize Power Solutions antwoordt op al die eisen met de hulp van onze aandeelhouder Enersol.

Optimisation recharge ombrière

Wij moduleren uw laadinfrastructuur naar het beschikbare vermogen

Economisch

Een schaalbare oplossing die het gebruik van uw laadpunten maximaliseert zonder grote investeringen in het vergroten van het beschikbare vermogen.

Monitoorbaar

De mogelijkheid om zelf het beheer systeem te programmeren voor een oplossing die altijd in lijn is met uw behoeftes van het moment.

Op maat

Een oplossing op maat gemaakt volgens uw strategie, uw gewoontes, uw fleet en uw sites.

Hernieuwbaar

De integratie van hernieuwbare energie om het beschikbare vermogen op uw locatie te verbeteren.

De ontwikkeling van uw energiebeheer
in 3 stappen:

1Audit van de huidige situatie

We auditeren de situatie ter plaatse: beschikbaar vermogen, verdeling van de stroom, energiebehoefte, mogelijkheden voor integratie van duurzame energie oplossingen…
We schetsen een verbruiksprofiel van uw fleet (uurrooster, afstanden…)
We bestuderen de integratie van hernieuwbare energieën
We nemen uw behoeftes onder de loep en begeleiden u bij de besluitvorming (wagenpark, laadinfrastructuur, duurzame energie, enz.)

2Bepaling van het optimalisatie plan

We stellen u acties voor om uw energiebeheer te verbeteren: modificatie van de elektrische installatie, invoering van een energiebeheer systeem, efficiënter gebruik van de bestaande laadinfrastructuur, integratie van duurzame energie oplossingen…
We anticiperen de bijkomende behoeften in laadstations of in hernieuwbare energie oplossingen.
We bepalen de optimale oplossing vanuit een technisch en energetisch standpunt volgens uw persoonlijke beperkingen en wensen
We stellen u het beste budget voor.

3Inwerkingstelling van het actieplan

We plannen en realiseren de werken voor de verbetering van het energiebeheer.
We zorgen voor de ontwikkeling van alle bijkomende installaties of van eventuele additionele installaties.
We zorgen voor het onderhoud en de verschillende diensten (exploitatie van de laadpunten, beheersysteem van de duurzame energie oplossingen, monitoring van de gebruikers…)
We leiden uw gebruikers op voor een correct gebruik van de laadstations en softwares.

Onze antwoorden op uw vragen

Het beheren van de energie brengt vaak vragen met zich mee. Mobilize Power Solutions geeft de antwoorden op al uw vragen.

Kan ik mijn voertuigen opladen met enkel duurzame energie?
Mobilize Power Solutions kan u een totaalpakket aanbieden inclusief de integratie van duurzame energie oplossingen (zonnepanelen bijvoorbeeld). Onze services en systemen stellen u in de gelegenheid om zelf te bepalen of u enkel en alleen wilt opladen als er lokale energie opgewekt wordt. Tevens kunnen wij u oplossingen aanbieden van energieopslag middels batterijen, op deze wijze kunt u de energie die lokaal opgewekt is ook lokaal opslaan.
Kan ik laadpunten realiseren zonder mijn netaansluiting te verzwaren?
Via onze oplossingen om het vermogen van uw laadpunten te regelen kunnen wij de laadinfrastructuur aanpassen aan het beschikbare vermogen op uw locatie. Als uw bedrijfsactiviteiten meer energie vragen, zal het vermogen voor het opladen van uw wagenpark automatisch worden gereduceerd. Op deze manier zorgt u altijd voor bedrijfscontinuiteit, en voorkomt u hoge investeringen voor het verzwaren van uw netaansluiting.

Heeft u een project?

Contacteer één van onze experts en laat u begeleiden. Wij helpen u aan antwoorden op al uw vragen en ondersteunen vanaf het doen van een studie / audit tot de oplevering van uw maatwerk oplossing.