Onze missie

We stellen ons een wereld voor waarin mensen zich makkelijk en onbeperkt verplaatsen,
een wereld waarin ze altijd toegang hebben tot een laadstation, waar ze ook gaan.

Bij Mobilize streven we ernaar voorop te lopen in de revolutie van elektrische voertuigen door toegankelijke en op maat gemaakte laadoplossingen te creëren en te leveren.

Met een verscheidenheid aan aanpasbare opties voor zowel openbaar als privégebruik, kunnen bedrijven nu kiezen uit een brede reeks verschillende laadstations die het beste aansluiten bij hun behoeften. En met de toevoeging van onze laadkaarten om de efficiëntie van de elektrische mobiliteit nog verder te verhogen, zullen alle bedrijven beseffen dat ze duidelijk beter overgaan naar de elektrische mobiliteit.

Onze missie

Mobilize levert innovatieve, kosteneffectieve laadoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elk bedrijf over de hele wereld.

Hoe doen we dat?

Gemak

Snelle en efficiënte installatie van uw laadinfrastructuur.

Maatwerk

Laadoplossingen volledige schaalbaar en aanpasbaar aan de evolutie van uw behoeftes.

Optimalisatie

Maximale optimalisatie van uw investeringen en operationele kosten.

Ontzorging

Een enkel aanspreekpunt voor een volledige ontzorging, van advies tot realisatie, en vergeet niet de dagelijkse operatie.

Hier willen we naartoe

We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve en op maat gemaakte laadoplossingen die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop mensen hun wagens van energie voorzien.

Optie 1

Veel bedrijven investeerden al fors in laadoplossingen. Nu wenst u ook aan uw eigen energietransite beginnen. Dankzij onze laadpaalnetwerken zorgt ook u ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Optie 2

Uw behoeftes groeien naarmate u beseft dat uw transitie een succes is. U wilt uw bestaande infrastructuur slim verbeteren, tegen mindere kosten dan uw vorige investeringen. Mobilize helpt u daar graag mee en geeft u advies en expertise om uw nieuwe doelen te bereiken.

Optie 3

Er kan gebeuren dat bedrijven ons contacteren omdat ze (spijtig genoeg) ontgoocheld zijn van hun eerste installatie door een derde partij. Ze worden geblokeerd en beperkt door hun infrastructuur.
Dit is niet erg: Mobilize is hier om u te helpen. Wij maken een audit en kunnen zelfs uw laadstations vervangen. Altijd met het oog op een optimalisatie van uw budget.