Onze aanpak

Onze motivatie, deskundigheid en ervaring gebruiken
om de ideale laadinfrastructuur te vinden voor elke klant.

Technisch bezoek

Als het om laadinfrastructuur gaat, is de eerste stap advies krijgen, op maat voor uw specifieke behoeften. Beschikken over de juiste laadstations is essentieel om de groeiende vraag naar elektrische voertuigen bij te houden.

Voor bedrijven of steden die een laadinfrastructuur willen installeren, zijn er tal van mogelijkheden. Het is belangrijk om de beste te kiezen die aan uw eisen en budget voldoet.

Wij, bij Mobilize, begrijpen dat en daarom komen we uw site bezoeken en geven wij u advies en oplossingen op maat als het gaat om het inrichten van uw eigen laadinfrastructuur.

Offerte

Wilt u uw laadinfrastructuur uitbreiden? Bent u op zoek naar de nieuwste en beste laadstations? Ons ervaren team creëert een oplossing op maat die aan al uw behoeften voldoet, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het nemen van moeilijke beslissingen in uw eentje. We begrijpen hoe belangrijk het voor bedrijven is om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie als het gaat om laadinfrastructuur. We zorgen ervoor dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben.

We berekenen voor u de ideale laadoplossing die aan al uw behoeften kan voldoen en ervoor kan zorgen dat uw bedrijf soepel en efficiënt loopt. Onze offerte is gratis en vrijblijvend.

Installatie

De derde stap in het proces is eindelijk aangebroken: de installatie. Dit betekent dat onze ervaren installateurs alles uit handen nemen: de plaatsing van de laders, het traject van de kabels, het aansluiten van alle nodige kabels en componenten, de configuratie…

Onze ervaren installateurs begrijpen hoe cruciaal het is om de laadinfrastructuur snel en efficiënt te installeren. Met jarenlange ervaring in het veld zorgen ze ervoor dat alles voldoet aan de veiligheidseisen en voorschriften.

Zodra dit proces is voltooid, kunt u er op vertrouwen dat uw laadinfrastructuur klaar is voor gebruik!

Services

De vierde stap in het beheer en het onderhoud van uw laadstations.

Onze verschillende informatieke tools (platform, app…) maken het mogelijk om alle evenementen op uw laadinfrastructuur op te slaan en in real-time te monitoren. U bent heer en meester, zelfs op afstand!

Het onderhoud van de hele infrastructuur is een kernpunt om zeker te zijn dat alle laadstations vlot werken en de eindgebruikers een veilige en betrouwbare service te garanderen wanneer ze hun voertuig opladen.

De hardware en software van de laders moeten ook regelmatig worden gecheckt om verstoringen of schaden te vermijden.

Hiervoor kies je Mobilize Power Solutions

Maatwerk

Onze oplossingen worden volledig gedacht volgens uw huidige en toekomstige behoeften. U geniet van een moderne, evoluerende installatie.

Gemakkelijk

Een begeleiding van A tot Z, gebruiksvriendelijke laders, een contactloze laadpas, gemakkelijke app en platform…Wij bieden u het best, niet het moeilijkst.

Geruststellend

De wereld van laadstations is heel jong en nog zeer vaag. Dit genereert onzekerheid en dus ook stress. Dankzij onze experts, wordt u ontlast van al deze zorgen: wij zijn er voor u.

Spaarzaam

Mobilize werkt met alle merken van laadstations. Op deze manier bieden we altijd de meest economische laadoplossing, volgens uw budget en beperkingen.