Optimalisatie van huidige laadinfrastructuur

Voldoet uw huidige laadinfrastructuur niet aan uw verwachtingen? Mobilize Power Solutions biedt oplossingen op maat. Of het nu gaat om overmatig energieverbruik, non-conformiteit met de laatste regelgevingen, of de wens om duurzamere opties te verkennen. Wij staan klaar om aan uw behoeften tegemoet te komen.

We starten met een grondige evaluatie van uw bestaande infrastructuur en upgraden deze vervolgens om beter aan te sluiten bij de veranderende eisen van uw wagenpark of de verwachtingen van uw medewerkers, klanten of andere stakeholders. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw infrastructuur volledig voldoet aan de laatste regelgevingen.

Na onze interventie kunt u erop vertrouwen dat uw laadinfrastructuur aan al uw verwachtingen zal voldoen. Ons doel is om u een geoptimaliseerde, toekomstbestendige oplossing te bieden die al uw doelstellingen ondersteunt en duurzaamheidsambities bevordert.

Upgrade en realisatie van de laadinfrastructuur die past bij uw bedrijf

Ontdek wat Mobilize Power Solutions voor uw bedrijf kan betekenen 

Toezicht en optimalisatie

Verbeter uw laadstations door uw verbruik te monitoren.

Conformiteit

Audit van uw bestaande laadstations om er zeker van te zijn deze conform reglementatie zijn en nog altijd passen bij de behoeftes van uw gebruikers.

Ecologisch

De integratie van duurzamen energie oplossingen voor de volgende stap in uw energie transitie.

Efficiëntie

Snelle en profesionnele installatie van de laadstations.

Betrouwbaarheid

Kwalitatieve en op afstand te monitoren laadstations.

Eenvoud

Gebruiksvriendelijke laadstations

Gemak

Geen grote uitleg na de installatie. Het gebruik van de laders is vanzelfsprekend.

Uw laadinfrastructuur ontwikkelen in 3 stappen

Audit van de huidige situatie

We bestuderen de mogelijkheid van de integratie van hernieuwbare energieën

 • We auditeren de situatie ter plaatse: beschikbaar vermogen, verdeling van de stroom, energiebehoefte, mogelijkheden voor integratie van duurzame energie oplossingen…
 • We schetsen een verbruiksprofiel van uw fleet (uurrooster, afstanden…)
 • We nemen uw behoeftes onder de loep en begeleiden u bij uw beslissing

Bepaling van het optimalisatie plan

Om het laadinfrastructuur van uw bedrijf te verbeteren werken we een plan op maat uit (modificatie van de elektrische installatie, invoering van het energiebeheer systeem, efficiënter gebruik van de bestaande laadinfrastructuur, .. 

 

 • We anticiperen de bijkomende behoeften in laadstations of in hernieuwbare energie oplossingen
 • We bepalen de optimale oplossing vanuit een technisch en energetisch standpunt volgens uw persoonlijke beperkingen en wensen
 • Wij stellen u het optimale budget voor

Starten met het actieplan 

We plannen en realiseren de werken voor de verbetering van uw laadinfrastructuur

   

 • We zorgen voor de ontwikkeling van alle bijkomende installaties of van eventuele additionele installaties
 • We zorgen voor het onderhoud en de verschillende diensten (exploitatie van de laadpunten, beheersysteem van de duurzame energie oplossingen, monitoring van de gebruikers…)
 • We leiden uw werknemers op voor een correct gebruik van de laadstations en softwares.

Wilt u de stap maken naar een laadinfrastuctuur?

Veelgestelde vragen

Wat is de verwachte lifecycle van de laadpunten en installaties?

Onze laadpunten hebben standaard 2 jaar garantie (met mogelijkheid tot verlenging) en een verwachte levensduur van 10 jaar, zoals vergelijkbare apparatuur.

Onze installaties en laadpunten voldoen aan alle Europese standaarden en regelgeving. Het gekozen materiaal is zorgvuldig geselecteerd door onze experts, en houden rekening met toekomstige evoluties. Software updates kunnen vrijwel altijd vanaf afstand worden geregeld (connectiviteit vereist).

Kan er gebruik worden gemaakt van bestaande laadpunten?

Mobilize Power Solutions is een volledig onafhankelijke partij zonder exclusiviteit op het gebied van hardware en installatie. Het hergebruiken van bestaande laadpunten in de nieuwe installatie is echter wel afhankelijk van meerdere factoren. Is de huidige installatie bijvoorbeeld voorbereid om schaalbaar te zijn (zijn de kabels dik genoeg), en zijn de bestaande laapunten communicerend zodat ze slim aangestuurd kunnen worden? Vanuit onze duurzame gedachte zullen wij altijd zoeken naar een oplossing die hergebruik mogelijk maakt, en beloven wij altijd te zoeken naar de oplossing het meest interessant voor u, financieel en technisch gezien.

Raadpleeg onze antwoorden op alle vragen in onze FAQ

Waarom Mobilize Power Solutions kiezen?

Op maat

De Mobilize oplossingen bieden infrastructuren die perfect overeenstemmen met de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Eenvoudig

Een toegankelijk en gebruiksvriendelijk betalingsplatform dat u uw voertuigen moeiteloos laat heropladen.

Comfortabel

Een laadinfrastructuur kiezen kan snel ontmoedingend worden. Met Mobilize moet u u geen zorgen meer maken: wij zijn er van A tot Z.

Spaarzaam

Onze efficiënte laadstations laten u uw kosten verminderen al gevend een gemakkelijk toegang tot snelle en betrouwbare laadoplossingen.