Succesvolle installatie in de haven van Antwerpen

Mobilize Power Solutions is een bedrijf dat actief is in België, Luxemburg en zelfs in Nederland. Deze keer zijn we blij om een Vlaams succesvol project voor te stellen.

Dit project gebeurde in de bekende haven van Antwerpen. Meer bepaald bij High 5 Recycling, die een dochteronderneming is van de bekende Veolia.

Dit is precies onze grotere partner Veolia die onze diensten aanraadde aan hun collega’s van High 5 Recycling. De site manager van High 5 Recycling nam contact met ons op en meteen spraken we af voor een on-site bezoek om de behoeften van onze klant goed in kaart te brengen.

De installatie bleek moeilijker want er was meer graafwerk nodig en de voedingskabels moesten worden getrokken op een lange afstand. Daar zorgde Mobilize Power Solutions ook voor.

En uiteindelijk kreeg de klant de installatie van enkele Alfen laadstations (zie foto).

Verder wilde de klant zijn laadstations publiek maken, zodat iedereen op zijn laadpalen zou kunnen opladen, waardoor High 5 Recycling geld zou verdienen en zijn laadstations (nog) sneller goedmaken.

Normaal gezien had High 5 Recycling een CPO-MSP provider moeten vinden. Niet met Mobilize Power Solutions, aangezien wij ook zelf een CPO-MSP provider zijn. Toen de laadstations werden geconfigureerd, hebben we dus rechtstreeks onze parameters in de laadstations geconfigureerd en genoot de klant de dag zelf van laadstations die toegankelijk zijn voor externe gebruikers.

Bent u in de buurt van de Antwerpse haven en moet u ergens opladen? U weet nu waar u naartoe kan. 😉

 

Contact

jean.ghijselen@mobilize-power-solutions.be
ELTO BELUX – 70 route de maestricht – 4651 BATTICE – www.mobilize-power-solutions.be