KMO’s, de gebruikelijkste klant van Mobilize Power Solutions.

Bij Mobilize Power Solutions, streven we ernaar om onze klanten een globale en gepersonaliseerde aanpak aan te bieden, volgens hun behoeften en mogelijkheden. Wij weten immers bijzonder goed dat bedrijven niet allemaal een onbeperkt budget hebben om hun passage naar de elektrische mobiliteit te verwezenlijken. Met deze filosofie en dit bewust zijn wij, en zijn jullie, er zeker van dat Mobilize de ideale partner is van kleine en middelgrote bedrijven.

 

Met nu maar liefst 120 projecten met KMO’s overal in België en Luxemburg, kunnen we nu rustig vaststellen dat deze bedrijven ons grootste type klant zijn. Het hart van ons beroep.

Een voorbeeld, onder veel anderen, van geslaagd project binnen een KMO is het bedrijf Minerale gevestigd in Lodelinsart.

De kleine fleet van Minerale wordt stilaan elektrisch. Daarom zocht onze klant een dienstverlener om een laadoplossing te installeren die het mogelijk maakt om zijn medewerkers op de bedrijfsite te laten opladen. Dit heeft immers een dubbel voordeel:

1) Enerzijds, een comfort en een autonomie aan zijn nieuwe elektrische bestuurders garanderen.

2) En anderzijds, voor het bedrijf zelf, de kosten van de verplaatsingen van zijn medewerkers maximaal drukken aangezien deze voortaan de elektriciteit van het bedrijf gebruiken. Dit betekent een flinke besparing vermits de elektriciteitsprijs voor het bedrijf, als B2B klant van een energieleverancier, aanzienlijk lager is dan de elektriciteitsprijs aan een publieke laadpaal. Beter nog: omdat het bedrijf zonnepanelen heeft, kan onze klant deze hernieuwbare en gratis productie optimaliseren en zijn zelfverbruik maximaliseren door zijn voertuigen soms gratis op te laden.

Start small…

Veel van onze KMO klanten denken dat er één laadpaal nodig is per elektrische wagen. Een berekening die hun beschikbaar budget voor het plaatsen van laadstations snel laat exploderen.

Dit is helemaal niet zo! En Mobilize is er om u dit uit te leggen. Bij Minerale, hebben we snel met de klant afgesproken dat 5 single laadpalen (i.e. met één connector) ruim genoeg zouden zijn. Toch hebben we al alles voorzien voor een mogelijke uitbreiding naar 7 laadpunten indien nodig. De installatie en de indienststelling hebben maar een paar dagen geduurd dankzij onze installateur Enersol. Onze klant geniet vanaf nu van een evoluerende infrastructuur zonder aanzienlijke investeringen te hebben moeten doen, wat altijd goed is voor de liquiditeitspositie.

Een nieuw mooi succes, dus, met een KMO, dat onze verbintenis herhaalt: u de eenvoudigste en efficiëntste oplossing aanbieden volgens uw behoeften en uw budget, met een begeleiding van A tot Z.

Contact

jean.ghijselen@mobilize-power-solutions.be
ELTO BELUX – 70 route de maestricht – 4651 BATTICE – www.mobilize-power-solutions.be