378 laadstations bij Safran Aero Boosters,  een nieuw bewijs van Mobilize’s know-how

Wat een grootse inauguratie, om 2024 te beginnen, met de voorstelling door Safran Aero Boosters (Herstal) van de eerste fase van hun hernieuwbare energieproject!🍾

Deze eerste fase is nu voltooid in samenwerking met Mobilize en zal Safran de kans geven om nog groener en nog zelfstandiger te worden met zijn energieverbruik.

Ontdek VIA DEZE LINK het filmpje van RTC Liège ter gelegenheid van deze indrukwekkende inauguratie. 

In cijfers, de Phase 1, dat is: 
☀️ 2 MWp van Solar Carports (>4,000 zonnepanelen), geïnstalleerd door onze partner Enersol
⚡️ 1 MW met windmolen
☀️ 1 MWp van zonnepanelen op de dakken, geïnstalleerd door onze partner Enersol
⚡️ 120 laadstations, geïnstalleerd door Mobilize Power Solutions.

Maar dit is niet alles! Tevreden met onze samenwerking, heeft Safran ons zijn vertrouwen hernieuwd in het kader van de Fase II van hun energetische revolutie. Met deze uitbreiding, zal Safran de grootste site van laadstations in Wallonië worden, met maar liefst 378 laadstations! Een infrastructuur die includeert trouwens een optimalisatie oplossing voor het beheer van het opladen van hun elektrische fleet.

 De cijfers van deze Fase II: 

☀️ +2 MWp van Solar Carports (>4,000 zonnepanelen) die door Enersol zullen worden geïnstalleerd.
⚡️ +258 laadstations, steeds door onszelf geïnstalleerd.

Concreet, Safran zal met deze uitbreiding op zijn site van Herstal niet minder dan 378 laadstations tellen, en zal jaarlijks 6 MW hernieuwbare energie produceren (zon & wind). Dit is evenveel als het jaarlijkse verbruik van 1.700 Belgische huishoudens! 🤯

Safran Aero Boosters zal de grootste site van laadstations in Wallonië worden, met 378 punten.”

Onze verbintenis: u de gemakkelijkste en efficiëntste oplossing bieden, volgens uw behoeften en uw budget, met een voortdurende begeleiding.

Contact

sebastien.simons@mobilize-power-solutions.be
ELTO BELUX – 70 route de maestricht – 4651 BATTICE – www.mobilize-power-solutions.be

In België valt de populariteit van de bedrijfswagens niet meer te bewijzen. Eind 2022 reed er al één bestuurder op vier in een bedrijfswagen. En deze percentage is sindsdien maar blijven groeien.

Met de energetische revolutie zijn steeds meer bedrijfswagens elektrisch (100% elektrisch of hybride).

Maar wie elektrisch bedrijfwagen zegt, zegt behoefte voor de bedrijven om een oplossing te voorzien opdat hun medewerkers hun voertuig kunnen heropladen.

Ja, het bedrijf heeft geïnvesteerd, of gaat investeren, in een laadoplossing op de werkplaats. Maar vaak, ofwel om de medewerkers een totale vrijheid te kunnen garanderen, ofwel om het elektriciteitsverbruik op de werkplaats te beperken, is een aanvullende alternatief nodig.

Deze aanvullende alternatief is makkelijk gevonden: de installatie van een bedrijfslader thuis bij de medewerker!

Met Mobilize, is het proces heel simpel: wij sturen de werknemer een formulier dat hij moet invullen en terugsturen, met enkele foto’s van zijn woning. Als de installatie geen specificiteiten heeft, die een on-site technisch bezoek zouden eisen, kan een installatiedatum rechtstreeks worden gepland met een van onze vertrouwde gecertificeerde installateurs. 

In een halve werkdag, geniet uw werknemer van een laadstation geplaatst op een wand of op een paal.

Deze oplossing interesseert u ook? Contacteer ons!