Slim laden op verschillende locaties

Wij optimaliseren uw laadproces op basis van de beschikbare energie. We monitoren continu het stroomverbruik, zonne-energieproductie en andere energiebronnen. Is er een overschot? Dan laden uw elektrische wagen(s) sneller op. Bij piekverbruik of lage energietoevoer, kan alles gespreid worden. Zo vermijdt u overbelasting en houdt u uw energiekosten onder controle.

 

Mobilize Power Solutions biedt u een oplossing op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van hernieuwbare energie om uw energiebeheer te optimaliseren op verschillende locaties en dit volledig afgestemd op al uw behoeften.

Met de ondersteuning van onze aandeelhouder Enersol, kunnen we aan al deze eisen voldoen. Met Mobilize Power Solutions kunt u vertrouwen op een betrouwbare partner die uw energiebehoeften begrijpt en zich inzet voor een duurzamere toekomst.

Wij moduleren uw laadinfrastructuur naar het beschikbare vermogen

Ontdek wat Mobilize Power Solutions voor uw bedrijf kan betekenen 

Economisch & op maat

Een schaalbare oplossing die het gebruik van uw laadpunten maximaliseert zonder grote investeringen in het vergroten van het beschikbare vermogen.

Het verbruik monitoren

De mogelijkheid om zelf het beheer systeem te programmeren voor een oplossing die altijd in lijn ligt met uw behoeftes van het moment.

Hernieuwbaar

De integratie van hernieuwbare energie om het beschikbare vermogen op uw locatie te verbeteren.

Efficiëntie

Snelle en profesionnele installatie van de laadstations.

Betrouwbaarheid

Kwalitatieve en op afstand te monitoren laadstations.

Eenvoud

Gebruiksvriendelijke laadstations

Gemak

Geen grote uitleg na de installatie. Het gebruik van de laders is vanzelfsprekend.

Uw energiebeheer ontwikkelen in 3 stappen

Audit van de huidige situatie

We bestuderen de mogelijkheid van de integratie van hernieuwbare energieën

  • We auditeren de situatie ter plaatse: beschikbaar vermogen, verdeling van de stroom, energiebehoefte, mogelijkheden voor integratie van duurzame energie oplossingen…
  • We nemen uw behoeftes onder de loep en begeleiden u bij uw beslissing

Bepaling van het optimalisatie plan

Om het energiebeheer van uw bedrijf te verbeteren werken we een plan uit (modificatie van de elektrische installatie, invoering van het energiebeheer systeem, efficiënter gebruik van de bestaande laadinfrastructuur, .. 

 

  • We anticiperen de bijkomende behoeften in laadstations of in hernieuwbare energie oplossingen
  • We bepalen de optimale oplossing vanuit een technisch en energetisch standpunt volgens uw persoonlijke beperkingen en wensen
  • Wij stellen u het optimale budget voor

Starten met het actieplan 

We plannen en realiseren de werken voor de verbetering van het energiebeheer

     

  • We zorgen voor de ontwikkeling van alle bijkomende installaties of van eventuele additionele installaties
  • We zorgen voor het onderhoud en de verschillende diensten (exploitatie van de laadpunten, beheersysteem van de duurzame energie oplossingen, monitoring van de gebruikers…)
  • We leiden uw werknemers op voor een correct gebruik van de laadstations en softwares.

Wilt u de stap maken naar een laadinfrastuctuur?

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn voertuigen opladen met enkel duurzame energie?

Mobilize Power Solutions kan u een totaalpakket aanbieden inclusief de integratie van duurzame energie oplossingen (zonnepanelen bijvoorbeeld). Onze services en systemen stellen u in de gelegenheid om zelf te bepalen of u enkel en alleen wilt opladen als er lokale energie opgewekt wordt. Tevens kunnen wij u oplossingen aanbieden van energieopslag middels batterijen, op deze wijze kunt u de energie die lokaal opgewekt is ook lokaal opslaan.

Kan ik laadpunten installeren zonder mijn netaansluiting te verzwaren?

Via onze oplossingen om het vermogen van uw laadpunten te regelen kunnen wij de laadinfrastructuur aanpassen aan het beschikbare vermogen op uw locatie. Als uw bedrijfsactiviteiten meer energie vragen, zal het vermogen voor het opladen van uw wagenpark automatisch worden gereduceerd. Op deze manier zorgt u altijd voor bedrijfscontinuiteit, en voorkomt u hoge investeringen voor het verzwaren van uw netaansluiting.

Raadpleeg onze antwoorden op alle vragen in onze FAQ

Waarom Mobilize Power Solutions kiezen?

Op maat

De Mobilize oplossingen bieden infrastructuren die perfect overeenstemmen met de specifieke behoeften van elk bedrijf.

Eenvoudig

Een toegankelijk en gebruiksvriendelijk betalingsplatform dat u uw voertuigen moeiteloos laat heropladen.

Comfortabel

Een laadinfrastructuur kiezen kan snel ontmoedingend worden. Met Mobilize moet u u geen zorgen meer maken: wij zijn er van A tot Z.

Spaarzaam

Onze efficiënte laadstations laten u uw kosten verminderen al gevend een gemakkelijk toegang tot snelle en betrouwbare laadoplossingen.