Missie

We stellen ons een wereld voor waarin mensen de vrijheid hebben om zich te verplaatsen en gemakkelijk toegang hebben tot laadoplossingen, waar ze ook gaan

Onze missie

Mobilize is toegewijd aan het leveren van innovatieve, kosteneffectieve laadoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van bedrijven over de hele wereld

Gemak

Snelle en efficiënte installatie van uw laadinfrastructuur.

Maatwerk

Laadoplossingen volledige schaalbaar en aanpasbaar aan de evolutie van uw behoeftes.

Optimalisatie

Maximale optimalisatie van uw investeringen en operationele kosten.

Ontzorging

Een enkel aanspreekpunt voor een volledige ontzorging, van advies tot realisatie, en vergeet niet de dagelijkse operatie.

Hier willen we naartoe

We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve en op maat gemaakte laadoplossingen die een revolutie teweeg zullen brengen in de manier waarop mensen hun wagens van energie voorzien.

Optie 1

Veel bedrijven investeerden al fors in laadoplossingen. Nu wenst u ook aan uw eigen energietransite beginnen. Dankzij onze laadpaalnetwerken zorgt ook u ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Optie 2

Uw behoeftes groeien naarmate u beseft dat uw transitie een succes is. U wilt uw bestaande infrastructuur slim verbeteren, tegen mindere kosten dan uw vorige investeringen. Mobilize helpt u daar graag mee en geeft u advies en expertise om uw nieuwe doelen te bereiken.

Optie 3

Er kan gebeuren dat bedrijven ons contacteren omdat ze (spijtig genoeg) ontgoocheld zijn van hun eerste installatie door een derde partij. Ze worden geblokeerd en beperkt door hun infrastructuur.
Dit is niet erg: Mobilize is hier om u te helpen. Wij maken een audit en kunnen zelfs uw laadstations vervangen. Altijd met het oog op een optimalisatie van uw budget.