Uw elektrisch wagenpark opladen

Bij Mobilize begrijpen we het belang van laadinfrastructuren in de energietransitie van bedrijven. Daarom steunen we ze in deze hoofdbelangrijke ontwikkeling naar een duurzaam wagenpark.

Onze oplossingen

Maatwerk oplossingen voor het opladen van uw wagenpark van
elektrische en oplaadbare hybride voertuigen

Laadoplossingen voor uw elektrische voertuigen

Wij creëren, in nauwe samenerking met u, een visie op lange-termijn van uw transitie naar elektrische mobiliteit, volgens uw huidige en toekomstige behoeftes in laadoplossingen.

 • Laadstations
 • Elektrische en hybride voertuigen
 • Lange-termijn
Strategieontwikkeling
Samen met u ontwikkelen we een visie voor de toekomst van stroom en energie – een visie die de manier waarop u energie opwekt, opslaat en gebruikt volledig zal veranderen.
 • Toekomstvisie
 • Evoluerend
 • Gepersonaliseerd
Beheer van jouw energie

Met onze innovatieve energiebeheerservice houdt u de controle over uw energiebudget!

 • Energy management
 • Optimalisatie van uw verbruik
 • Zonoptimalisatie
 • Duurzaam nadenken
 • Smart balancing
Optimalisatie van huidige infrastructuur
De optimalisatie van de huidige infrastructuur stelt ons in staat om meer energie te produceren met minder middelen.
 • Geoptimaliseerd verbruik
 • Smart loading
 • Vermogen van de laadinfrastructuur

Aanpak

We begeleiden u stap voor stap bij uw transitie
naar elektrische mobiliteit en duurzame energie

Technisch bezoek

Een van onze collega’s bezoekt u gratis om een overzicht te krijgen van uw installaties, de capaciteiten van uw site te schatten, en uw precieze behoeftes te kennen.

Daarna laten we ze met uw budget matchen om u de optimale laadoplossing voor te stellen.

Offerte

Ons team van experts stuurt u vervolgens gratis een offerte, met de beste infrastructuur volgens uw behoeften en uw budget.

Installatie

De derde stap is de verwezenlijking van uw project: de installatie van uw laadstations.

We zorgen ervoor dat deze snel wordt gepland en dat die verloopt zoals het hoort. Zodra de installatie afgerond wordt, zijn uw laadstations operationeel!

Services

Nu de installatiefase is voltooid, blijft Mobilize aan uw zijden om voor het onderhoud en de dagelijkse monitoring van uw laadinfrastructuur te zorgen.

Voor wie?

Wij begeleiden alle typen bedrijven, ongeacht hun activiteit

Hiervoor kies je Mobilize Power Solutions

Op maat

Onze oplossingen worden volledig gedacht volgens uw huidige en toekomstige behoeften. U geniet van een moderne, evoluerende installatie.

Gemakkelijk

Een begeleiding van A tot Z, gebruiksvriendelijke laders, een contactloze laadpas, gemakkelijke app en platform…Wij bieden u het best, niet het moeilijkst.

Geruststellend

De wereld van laadstations is heel jong en nog zeer vaag. Dit genereert onzekerheid en dus ook stress. Dankzij onze experts, wordt u ontlast van al deze zorgen: wij zijn er voor u.

Spaarzaam

Mobilize werkt met alle merken van laadstations. Op deze manier bieden we altijd de meest economische laadoplossing, volgens uw budget en beperkingen.

Success cases

Benieuwd welke KMO’s al op de laadoplossingen van
Mobilize vertrouwen?

Over ons

Het is een spannende tijd voor elektrische mobiliteit en duurzaamheid, en wij maken er al 10 jaar deel van uit!

Wij geloven dat iedereen deel kan uitmaken van deze transitie naar een duurzamere toekomst. Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is het installeren van de laadinfrastructuur van cruciaal belang. Daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de nodige laadstations voor deze voertuigen.

Dankzij een samenwerking tussen Renault Group, pioniers en koplopers op het gebied van elektrische mobiliteit sinds 10 jaar, en Enersol, meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hernieuwbare energie, zijn wij gespecialiseerd in het helpen van bedrijven in het maken van deze transitie.